За Blue Tiny Dot

Blue Tiny Dot е проект, който замислям от дълго време. Единственото, което ми липсваше за осъществяването му, беше малко увереност и вдъхновение.

Писането е било моя страст през целия ми съзнателен живот. Към момента имам два издадени художествени романа – „Началото“ (изд. „Мултипринт“, 2016 г.) и „Преродена“ (изд. „Сатори Ко“, 2017 г.).

В момента уча Журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Не мога да кажа, че съм разочарована от специалността, в която се обучавам. Може би все още не съм открила подходящия начин, чрез който да упражнявам професията и тя да ми доставя пълно удоволствие.

Когато бях на 16 г., започнах стаж в едно от най-популярните списания в България – HELLO!Bulgaria. Прекарах почти две години там, след което за съжаление списанието спря да се издава. От януари 2019 г. до април 2020 г. бях редактор във Vesti.bg, където пишех по теми предимно с лайфстайл насоченост.

Ако ме питате, дали това е нишата, в която искам да се развивам, определено ще кажа „Не!“. Не защото не си заслужава. Лайфстайл журналистиката навлиза все повече в качествените медии, защото аудиторията все повече я търси, съответно хората, които създават медийни продукти, се ориентират все повече натам.

Вълнуват ме темите от обществено значение, дори глобално. Активно се интересувам от наука, най-вече от астрономия. Вселената е моята най-голяма любов от ранна детска възраст. И да, като бях дете, исках да стана астронавт.

Обичам пътуванията. Не тези, с които се хвалиш пред познати и непознати в социалните мрежи, а тези, които те обогатяват по всеки един възможен начин. Обичам да чета, да слушам музика, да рисувам, да пиша, а също и да готвя, когато ми остане свободно време.

Върл фен съм на „Властелинът на пръстените“, както и на Guns N’ Roses. Имам две татуировки, както и хъски на име Арес.

През тийнейджърските си години преминах през ада на анорексията. Не ме е страх да говоря за нея, защото не ме е срам, че е трябвало точно аз да се преборя с нея. Искам да помагам, да разказвам, да карам хората да осъзнаят опасността от тази така нашумяла болест, която обаче е много малко позната в детайли.

Всичко останало за мен ще разберете, четейки Blue Tiny Dot.

Приятно приключенстване!

За нас Свържи се Условия за ползване

© 2019 Всички права запазени.

%d блогъра харесват това: